13 Σεπ 2018

Μοναδική πατέντα! Εξαφανίστε στο Λεπτό Γρατζουνιές από Καθρέφτες και Τζάμια!








IMG_4147


Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η αλήθεια είναι πως μπορείτε να εξαφανίσετε γρατζουνιές από καθρέφτη και μάλιστα με έναν πολύ απλό τρόπο.
Το μοναδικό υλικό που θα χρειαστείτε για να το κάνετε είναι η… οδοντόκρεμα!

Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται με λίγη οδοντόκρεμα μπορείτε να απαλλαγείτε από γρατζουνιές.
Ρίξτε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβακερό πανί και τρίψτε απαλά την επιφάνεια που έχει γρατζουνιές. Αυτό που θα αντικρύσετε θα σας ξετρελάνει. Θα δείτε τις γρατζουνιές σας να εξαφανίζονται στο λεπτό.

Το οινόπνευμα είναι το ιδανικό προϊόν για να εξαφανίσετε γρατζουνιές από τζάμια.
Για να εξαφανίσετε γρατζουνιές από τζάμι τότε το υλικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το οινόπνευμα. Βάλτε λίγο οινόπνευμα σε ψεκαστήρα και ψεκάστε πάνω στις γρατζουνιές. Καθαρίστε και δείτε τις γρατζουνιές σας να εξαφανίζονται.

Φτιάξτε ένα μείγμα αμμωνίας Μια άλλη λύση -εξίσου αποτελεσματική- είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ 3 φλ. νερό με 15 ml αμμωνίας. Βουτήξτε ένα απαλό, βαμβακερό πανί μέσα στο μείγμα και βρέξτε την προβληματική επιφάνεια. Τρίψτε τη γρατζουνιά με το πανί κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Σκουπίστε και επαναλάβετε μέχρι να δείτε αποτελέσματα. Φυσικά δεν σας εγγυώμαστε ότι θα δείτε θαύματα. Όλες οι παραπάνω λύσεις αφορούν μικρές και κυρίως επιφανειακές γρατζουνιές.
Αν οι γρατζουνιές είναι πιο βαθιές τότε θα πρέπει να λάβετε πιο δραστικά μέτρα.

Αν τα σημάδια στον καθρέφτη σας είναι πιο βαθιά -και όχι τόσο επιφανειακά- τότε μπορείτε να απλώσετε πάνω σε αυτά μια στρώση διαφανές βερνίκι νυχιών. Αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει και στη συνέχεια καθαρίστε οποιοδήποτε υπόλειμμα με ασετόν.